Skip to content

 Валентин Пантев

Loading...

www.pantev.net

pantev.net
Increase font size  Decrease font size  Default font size 
You are here:    HOME Резултати Enduro ENDURO 2017 ЗАСПАЛАТА ПРИНЦЕСА - Весело отборно състезание
ЗАСПАЛАТА ПРИНЦЕСА - Весело отборно състезание Print
Tuesday, 24 October 2017

Колеги, 

както вече знаете, по традиция накрая на всеки състезателен сезон, BG X-Enduro Championship организира около язовир Копринка отборно състезание - по пародиен сценарий. Преди да ви напиша условията за тази година, искам да направя някои важни съобщения във връзка с мероприятието. 
1. Стартът на състезанието ще бъде отново на плажа на язовира пред хотел "Лазур", където ще бъде и финала. Нивото на язовира е паднало изключително много и сме се постарали повечето действия да се развиват близко около него, за да може да се гледа. 
2. Партито, както и награждаването на призьорите от състезанието-игра и от годишния ендуро шампионат ще се извърши в ресторант "Зорница", гр. Казанлък, тъй като управителят на предишния ресторант не желае повече да бъде бит. Така че, някой могат да заемат хотелите около старта на състезанието: "Златна котва" и "Лазур", а други, да се настанят в хотел "Зорница", "Пъстървата", Крънско ханче и т.н. На кой както му е удобно. Важното е вечерта да се съберем в ресторанта на хотел "Зорница" за банкета! 
3. За BG X-Enduro Championship - състезателен сезон 2017, ще бъдат наградени призовите тройки в следните класове: 
1. Мотоциклети Клас PRO
2. Мотоциклети Клас Expert
3. Мотоциклети Клас Hobby
4. Мотоциклети Клас Сеньор
5. Мотоциклети Клас Жени
6. АТV
Всички състезатели, които предстои да бъдат наградени, да бъдат в анцузи за сватба! 

Пускам пародийният сценарий, по който ще се проведе състезанието. Четете внимателно, ще ви трябва! 

Име:  23456.jpg
Прегледи: 679
Размер:  63.3 Кб


ЗАСПАЛАТА ПРИНЦЕСА
(пародия по Спящата красавица на Братя Грим)

Имало едно време едно царство, в което щастливо живеели най-вече царят и царицата. Иначе поданиците плющели филии с мас, а като имало кренвирши си биели задниците в тавана от радост. Всичко си било наред в царството, както във всяка либерална, средностатистическа демокрация, но прокоба тегнела над царското семейство - царицата не можела да хване. Цялото царство отглеждало ядки: шам фастък, кишу, бадеми, фастъци, лешници и всички средства от европейските фондове били пренасочвани единствено за насърчаване на това производство, защото царят ядял денонощно ядки. Въпреки усилията, царицата не можела да забременее. Повикал царят придворния гадател да помага. Запалил гадателят огън, извадил от джоба една лъжица, сложил някакъв бял прах вътре и започнал да го загрява …
- Въхйдснокмсийнанййнмдпйнйхарявах – накрая заваляно заявил гадателят .
- Ко? – попитал царят – Я се съсредоточи, че ще извикам главен прокурор Пацаров да ти повдигне обвинение, от къде имаш лъжицата!
- Дубре. Начи, царицата трябва да отиде на екскурзия до племето „Бонго-бонго XXL” за шест месеца и проблемът ще се разреши – обяснил по-ясно съсредоточилият се вече гадател.
Заминала царицата за Африка, върнала се след шестия месец и станало чудо ! Веднага забременяла и още на петия месец родила дъщеричка. Дъщеричката много докарвала по цвят на Шаде, но само по цвят. Вдигнал пир царят по случай раждането на принцесата, дал на всички поданици безплатни свински уши, калмари по родопски и Ариана (PVC 2л), а царският двор седнали да хапнат скромно: трюфели, черен хайвер, сьомга, печени прасенца и суши, приготвени изкусно от шеф Минчев. 

Име:  gfre.jpeg
Прегледи: 675
Размер:  76.3 Кб

Орисниците

Извикал царят орисници от цял свят да пожелаят все хубави неща на принцесата. Едната й пожелала, да се омъжи за много богат принц или за тото-милионера бай Димитър. Другата орисала принцесата, да стане известна почти, колкото Гери-Никол. Третата отправила пожелание, ако някой ден я забравят хората, да влезе във „ВИП Брадър“. Четвъртата пожелала, да стане чалга фурия и да си хване тъп любовник, като Дани Петканов. Изредили се десетте орисници и всяка пожелавала на принцесата все хубави неща, но единадесетата имала нещо зъб на царя и нарекла: „Преди да изгуби девствеността си, да се убоде на вретено и да умре!“
Оставала само 12-та орисница, но тя нямало как да отмени заклинанието на предходната, а можела само да го смекчи.
- Значи, след 10 години, принцесата да се убоде на въпросното вретено, но да не умре, а да заспи вечен сън … - после се сетила, че то почти няма разлика и се поправила – да спи всъщност 100 години, заедно с всичко живо в царството, докато един ден дойде принц на двутактов CR 250, който ще я целуне и ще я събуди. Съществува шанс дори да се оженят. Е, малък, но има.
- Еб@а си мамата! – възкликнал царят – Ще има да спим поне 1000 години. Кой днес освен Илиян Кузманов кара CR 250?!
Щом свършило празненството, царят заповядал, всички вретена в царството да се изгорят и да се премине само на машинна обработка на памука, вълната и коприната. Машини били внесени от Китай. Минали десет години, принцесата все по-често започнала да си пуска по телефона клипчета от Рornhub и един ден в една от кулите на двореца видяла старица, която предяла.
- Ха, какво е това, прилича ми на, ох …

Име:  789.jpg
Прегледи: 673
Размер:  396.1 Кб

Злощастното вретено

И цялото царство в миг заспало. Дворецът обрасъл в гъсти лиани, къпини, глокове и трънки, така че никой не можел да влезе в него. Сто години се носела легенда за заспалото царство. Много момци се опитвали да проникнат в двореца и да освободят от магията принцесата, но никой не успявал да достигне до там пеш.
Лежал си принц Теодор след тренировка с лаптоп на корема и преглеждал клюките в „Пик“, в който пишело: „Шок, Бонба!!! Поредният опит да се спаси спящата принцеса завършва катастрофално!“ Споменавало се, как лорд Евгени Минджев искал да влезе в двореца изотзад, но увиснал на бодливите храсти и си съдрал … Управляващите дали пресконференция и заявили, че за този неуспех е виновно предишното правителство на Орешарски, а опозицията поискала вот на недоверие на правителството, заради неокастрените драки. „Зеленият октопод“ пък изкарал на улицата симпатизанти, да протестират срещу евентуалното унищожаване на растителността. ДПС направили спешно закрито съвещание, за да решат, на коя страна да застанат, така че да имат далавера. Марешки в суматохата пак свалил цената на горивата. Патриотите пък използвали ниските цени на горивата и пуснали два микробуса, с които да прекарват нелегални мигранти.
- Аз ще спася принцесата! – скочил категоричен принц Тедо – Не ме е страх от тръни и драки, все пак съм карал в BG X-Enduro Championship, Ерзберг, Романякса, Сий ту скай и дори на Кърнаре!
Принц Тедо току-що се бил развел с Пепеляшка, която се оказала много проста гугутка (за справка Братя Грим) и освен да готви, нищо друго не умеела да прави. Нямал в момента работещ мотор Тедо, защото баща му бил механик, но можел да вземе един CR 250 от негов познат или да звънне на сеньор Тони Димитров, да му намери отнякъде някакъв. Избрал принца хондата, защото след развода, спешно се нуждаел от адреналин.
Голяма борба била с бодливите храсти, много пот и два чифта сегменти хвърлил принца, но макар и с изпокъсано джърси, влязъл победоносно в двореца и започнал да търси принцесата. Качил се той по стълбите в кулата на задна гума … „Дали има в този дворец уиски, ще ми трябва поне половинка?!“ – запитал се принца, след като застанал пред хъркащата принцеса.

Натиснете върху изображението за да го видите в голям размер
Име:	fc4a8563be9f880bfcac896297c896fa.jpg 
Прегледи: 683 
Размер: 151.1 Кб 
ID: 935046
Принцесата

- Намират се около 5 литра 100 годишно - отговорил му глас – ако ти върши работа?
След като цели пет минути принцът гледал спящата принцеса и бил изпил вече половинката, отново се обадил:
- Да имаш още уиски?
- Страхувам се, че чак толкова много няма да имам … - отговорил гласът.
- Мамка му, като съм тръгнал пък да правя добро …
Всички в миг се събудили и заживели щастливо, а принцът, подпирайки се на мотора и поклащайки се в различни посоки се запътил към дома. По-късно той се оженил за Принцесата върху граховото зърно, но за тази история, догодина!

-----------------------------------------------------
-----------------------------------------------------

Както вече се досещате, ще помогнем на принц Тедо да се справи с няколко трудни задачи и да събуди по някакъв начин принцесата. Задачите ще ви бъдат разяснени, както всяка година, непосредствено преди старта на състезанието. Ще има отново липсващо парче от трака, където ще се наложи да се придвижвате по усет и с майсторлък.
Мотористите ще са по 4-ма в отбор, а АТВ-стите по 3-ма. Отборите могат да бъдат съставени и от повече на брой състезатели, но не и от по-малко от посочените!
В един отбор може да участва само един състезател от клас PRO.
На всеки отбор се полага само 1 (един) брой GPS!!!

Измислете си име на отбора и го заявете тук, в темата!!!

Трасето ще бъде около 80 км, с междинно презареждане на една от контролите. Носете си на старта надписани туби с гориво, а с вас леки, нежни въженца, че знае ли се?! 

Такса участие - 10 лв. Парите ще бъдат раздадени изцяло като награден фонд. Ако събраната сума е достатъчно голяма, тя ще бъде разпределена между първите 6 отбора при мотоциклетите и първите 3 при АТВ-тата.

Записвания, подписване на декларации и предаване на GPS-ите, 3 ноември (петък) от 19 до 22 часа (фоайето на хотел Зорница) и 4 ноември (събота) от 8:00 до 10:00 часа в ресторант "Лазур" (на старта). 
Пак повтаряме. Трак ще се качва само на 1 бр. (ЕДИН БРОЙ) GPS на отбор, както беше през 2015-та и 2016-та година!!! Молим, състезателите да напишат четливо името на отбора си на стикер, залепен на GPS-a! 
Онези отбори, които нямат възможност да дойдат в петък вечер, моля да изпратят GPS-ите си по свои колеги или по куриер до хотел "Зорница", Казанлък !
Записването на отбора ще става един по един, само при наличие на всички участници в него! Изключения - никакви!!!
На всеки отбор ще бъдат раздадени стикери за идентичност пред контролите. 
Отбор, които не пристигне на контрола в пълен състав, няма да получи заверка за съответната контрола.

Старт на състезанието 11:00 часа, от плажа пред комплекс "Лазур". Всички мотоциклети стартират на общ старт. Всички АТВ-та 10 мин след мотоциклетите по същия начин.
По-късно ще качим схема и координати на мястото на старта.
Моля, бъдете точни !!!
 
< Prev   Next >